Met jouw Welshpony mee doen aan een Working Hunterwedstrijd in Bixie stijl?

DAT KAN!

De Working Hunter Bixiestijl-rubriek is een trainingsrubriek waarbij een officiële (KNHS) Bixie-jurylid het parcours beoordeelt, het protocol van de deelnemer invult of soms direct tips en trucs geeft. De verantwoordelijkheid van oefenrubrieken voor wat betreft uitvoering en regels ligt bij de organisator. 

 

De rubriek wordt in de middag gereden in de kleine indoorhal. Deze ruimte is niet te groot en veilig doordat er wanden zijn. Omdat we zoveel mogelijk de originele working hunter-rubriek willen benaderen wordt er gereden in Engels- of KNHS-tenue. De optoming is hetzelfde als in de rijrubrieken, alleen mag je nu een martingaal gebruiken en peesbeschermers of pijpkousen om de voorbenen. Deze moet je wel af doen vóór je individuele presentatie.

Je kunt je inschrijven in de klassen 0.10m t/m 0.50m, iedereen t/m 14 jaar (en in overleg zelfs ouder) kan dus meedoen. Kies de hoogte waar jij je prettig bij voelt. Je mag worden begeleid/geholpen door één persoon en ook mag iemand je pony leiden. Die persoon moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Wanneer je foutloos door je parcours komt mag je een korte individuele presentatie geven.

Inschrijfgeld is €10,00 per deelnemer. 

Inschrijving en betaling alleen via onderstaand inschrijfformulier.

Er zijn alleen maar winnaars, plezier staat voorop. Voor iedereen mooie prijzen, je gaat zeker niet met lege handen naar huis!

 

Wij verheugen ons erop jullie te zien!

 

DOE JIJ OOK  MEE?  SCHRIJF JE DAN HIERONDER IN!